Czytaj teraz
Więcej
    Komentarze
    przepisy z dupy, w przypadku "kawiarki" nie wspomniano nawet, ze nalezy wlewac b.ciepla wode. dlaczego? bo czekanie, az kawiarka sie nagrzeje, woda zagotuje itd po pierwsze jest strata czasu, a po drugie - ulatuje aromat z kawy. drip i chemex - wow, ta ogromna roznica w czasie zaparzania, 99% ludzi po takim opisie oleje obie metody, albo uzna za jedno i to samo. i to "najlepsze sa cale ziarna". no brawo. jeszcze jakas oczywista oczywistosc? moze taka, ze potem pisze nasz "bariskta" - "swiezo zmielone wsypujemy(...) - DZIE-KU-JE-MY
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    kawa w papierowym filtrze wczesniej wybielonym chemicznym wybielaczem smakuje wysmienicie
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Mielemy kawę. Jak kawę mielimy to jej nie mamy.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    "profesjonalny sposób zaparzyć napar" albo "zaparzyć", albo "napar". Ale naparu nie mozna zaparzyć... poza tym, "profesjonalny" nie jest zbyt zawodowy. Jest makaroniarski...
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    od lat robię tak że wkładam filtr do kawy do kubka, zasypuje kawą, zalewam wodą, czekam parę minut i wyciągam filtr z fusami z kubka. Voila. Jakie proste.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    pani redaktor odkryła Amerykę. Gratulacje!
    już oceniałe(a)ś
    0
    0