Plastrami
Mięso przygotowywane przez wiele dni, ale warte grzechu! Szef kuchni patentu na peklowanie nauczył się w Argentynie. Jego pastrami jest bazą pięciu wyrazistych kanapek (23-29 zł).
Są to Kovalsky z piklami, musztardowym sosem i rukolą, Ruben z kiszoną kapustą, serem i sosem rosyjskim, Stanley z karmelizowaną cebulą, serem i sosem barbecue, Kinoko z piklowanymi grzybami, szczypiorkiem, pesto orzechowym, chrzanowym majonezem, kiełkami, bekonem i parmezanem, i bardzo charakterny pikantny Carlos, w którym są m.in. sos curry, jalapeńo, pomidor i kapusta zamknięte w solidnej bułce.
Plastrami, Wita Stwosza 44
Wszystkie komentarze
...sorry Wyborcza, ale takie mam zdanie o waszych rankingach i "polecajkach" dot. gastro we Wro:(
Jak to się robi:
www.wroclawskiejedzenie.pl/2017/11/13/czego-rozumieja-media-tradycyjne-przykladzie-gastronomii/