Moaburger, pl. Solny 10
Kolejny przedstawiciel amerykańskiej kuchni. Moaburger zaistniał najpierw w Krakowie, a od stycznia 2015 roku można skosztować kanapki tej sieci w centrum Wrocławia. W burgerach znajdziemy nietypowe dodatki, chociażby nachos, awokado czy jogurt miętowy. Do wyboru są trzy rodzaje mięs: wołowina, jagnięcina i kurczak. W ofercie są również dwa burgery wegańskie i dania dla dzieci. Firmowy MoaBurger to 200 g mięsa wołowego, boczek, ser edamski, burak, ananas, sałata, pomidor, ogórek, czerwona cebula, sos pomidorowy i majonez. Kosztuje 23 złote.
Burgery są ogromne, płaskie, dzięki czemu można je w miarę normalnie kąsać, dobre bułki, wołowina bez zarzutu, ciekawe dodatki. Burgery są tak ogromne, że nie jestem w stanie zjeść całego. To jest bar, bistro - tu nie ma romantycznego wystroju, tylko stoliki z ceratką - ale warto - pisze OlaPodrozniczka.
Wszystkie komentarze