Aż 28 rodzajów pizzy, a ceny jak marzenie! Za najdroższą 30-centymetrową Bravo z serem, pieczarkami, polędwicą, salami i jajkiem zapłacimy 16,50 zł. Inne oferowane pizze to chociażby Capri (sos, ser, szynka), Funghi (sos, ser, pieczarki), Wiejska (sos, ser, mięso wieprzowe, papryka pepperoni, cebula), Verona (sos, ser, polędwica, ananas, papryka pepperoni), Salami (sos, ser, salami), Hawaian (sos, ser, szynka, ananas) czy Cosa Nostra (sos, ser, pieczarki, salami, kukurydza, oliwki).
Lokal oferuje także inne włoskie dania. Za spaghetti bolognese zapłacimy 8,30 zł, tagliatelle z kurczakiem w sosie śmietanowo-musztardowym to koszt 10,80, a zapiekany makaron świderki z szynką, cebulą, czosnkiem, papryką pepperoni i mozzarellą oraz lasagne to koszt 12,50 zł.
Zjeść możemy tam także naleśniki na słono w trzech rodzajach: po prowansalsku, meksykańsku i wegetariańsku.
Bravo popularna jest szczególnie u studentów Politechniki Wrocławskiej i Uniwersytetu Przyrodniczego, którzy mają do niej bardzo blisko.
Pizzeria Bravo
Plac Grunwaldzki 18
pon-nd 11:00-23:00
Wszystkie komentarze