Więcej
    Komentarze
    Jestem zaniepokojony przyszłością populacji Jeleni w polskich lasach - co trzecia z wymienionych tu restauracji ma w menu dania z Jelenia. Już teraz spotkanie tego pieknego zwierzęcia w lesie nie jest łatwe, a tu jeszcze szefowie kuchni zainteresowali się jego mięsem.
    @ttu
    Ważne, że jest "prestiżowo"

    Tylko nie dla zwierząt
    już oceniałe(a)ś
    4
    0
    Na ile to możliwe, staram się unikać "prestiżowych" miejsc, ludzi, produktów i wydarzeń. Nie stać mnie na to. Etycznie.
    już oceniałe(a)ś
    11
    1
    Knajpy w Polsce osiągnęły kosmiczny poziom absurdu - wszędzie dziwaczne potrawy za kosmiczne ceny. Nie ma normalnego. prostego jedzenia w cenach uzasadnionych ekonomicznie, w ładnych wnętrzach. W Londynie jest zupełnie inaczej, łatwo o dobre, zwyczajne jedzenie i ceny nie zabijają. Chodzenie do tyhc polskich restauracji to czysty snobizm i marnowanie pieniędzy.
    już oceniałe(a)ś
    4
    0